equusEquus is de psychologische thriller van Peter Shaffer waarmee Daniel Radcliffe vorig seizoen op West End bewees dat hij meer kan dan alleen Harry Potter. Dit seizoen brengt het Nationale Toneel deze zinderende voorstelling in regie van Johan Doesburg met Xander van Vledder als de 17-jarige staljongen Alan Strang.
Voor meer informatie http://www.nationaletoneel.nl/voorstellingen/equus/.

De 17-jarige Alan Strang lijkt een gewone staljongen die gek is op paarden. Maar op een nacht steekt hij – totaal onverwacht – zes paarden de ogen uit. Wat drijft hem tot deze gruwelijke daad? Zijn leven lijkt stabiel, met een zorgeloze jeugd en ogenschijnlijk liefdevolle ouders. De alom gerespecteerde
psychiater Martin Dysart besluit de zwijgzame, door nachtmerries geteisterde puber te behandelen en wint met veel geduld zijn vertrouwen. Hij wil zijn motieven boven tafel krijgen, hem bevrijden van zijn waanideeën, maar is gefascineerd door de tomeloze fantasie van Alan. Bij zoveel passie steekt zijn middelmatige leven schril af. Langzaam maar zeker raakt hij totaal in de ban van zijn patiënt.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.