gayprideexhibition.jpgRondom de Gaypride (25 juli / 15 augustus 2009) heeft Eduard Planting extra aandacht voor erotisch getinte fotografie. Homo, lesbo, hetero, het maakt niet uit, voor elk wat wils. Mooie mannen, mooie vrouwen: spannend, uitdagend en altijd een feest om aan de muur te hebben!

Een selectie uit het werk van wereldberoemde internationale fotografen als Robert Mapplethorpe, Herb Ritts, Andres Serrano, Jock Sturges, en Annie Leibovitz. Van eigen bodem is werk te zien van Erwin Olaf, Diana Blok, Els van der Monde en opkomend talent Derk Bos. Extra openingstijden: zaterdag 1 augustus vanaf 11 uur en zondag 2 augustus 13 - 18 uur.

Voor meer informatie Eduard Planting - Fine Art Photographs - www.eduardplanting.com   

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.