pann40.jpgOp 27 juni a.s. organiseert het jarige PANN het GigaPANN-Feest. Dit grootste homofeest ooit gegeven in de Utrechtse binnenstad is het officiële slotfeest van het jaarlijkse MidZomerGracht festival. De organisatoren verwachten in totaal 5.000 bezoekers. Sinds 27 maart is de kaartverkoop geopend.  GigaPANN start om 19:00 uur met een outdoor festival op het Stadhuisplein. Daar zal een keur aan (inter)nationale artiesten de revue passeren. Vanaf 23:00 uur zijn de grootste zalen van de Utrechtse binnenstad voor het GigaPANN-publiek geopend. Het feest zal daar tot diep in de nacht doorgaan. Bezoekers kunnen 's avonds van locatie wisselen. Voor meer informatie: http://www.pann.nl

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.