rozezaterdag-bijartikel.jpgVan 13 tot en met 20 juni kleurt Den Haag roze. Met de Roze Zaterdag en de daaraan voorafgaande Roze Week wil de Haagse homobeweging een bijdrage leveren aan de emancipatie van alle homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders. De activiteiten zijn voor een breed publiek toegankelijk, en hebben als doel de sociale acceptatie en de zichtbaarheid van homoseksualiteit te bevorderen. Tijdens de Roze Week worden debatten en lezingen gehouden met de emancipatie en acceptatie van de homogemeenschap als leidraad. Naast de congressen, lezingen en manifestaties is er een veelheid aan culturele activiteiten. Roze Zaterdag sluit de Roze Week af met een grootse manifestatie waarbij de sleutelwoorden smaakvol, uitbundig en een positieve boodschap zijn. Op deze afsluitende dag wordt ook de Genius activiteit van de maand georganiseerd. Voor het complete programma: http://www.rozezaterdag.com/

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.