glsummertour.jpg
Samen met filmdistributeur Cinemien organiseert Rialto deze zomer (van 14 juni t/m 2 augustus) de derde editie van de Gay & Lesbian Summer Tour. Net als de vorige jaren zullen de weekeinden van juni en juli, en één van augustus in het teken staan van de mannen- en vrouwenliefde. Op het programma staan tien gay en lesbo films, die niet eerder in Nederland te zien zijn geweest. Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Den Bosch, Hilversum, Arnhem, Maastricht, Nijmgen en Utrecht presenteren een tiental films die later dit jaar op DVD uitkomen. Met op 20 juni de Zij aan Zij Special en zondag 26 juli de Gay Lesbian Summertour Marathon (http://www.rialtofilm.nl). Voor meer informatie zie ook http://www.homescreen.nl/gay.
 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.