midzomergr.jpgHet MidZomerGracht festival is een eigentijds homocultureel evenement waarin het homoseksuele element nadrukkelijk maar niet opdringerig aanwezig is. Het MidZomerGracht festival richt zich niet op de verschillen in seksualiteit, maar op de overeenkomsten tussen de vele homo- en heteroseksuele leefwijzen in al hun culturele verscheidenheid. Het is daardoor aantrekkelijk voor een breed en divers publiek dat in een prettige en typisch Utrechtse sfeer wil feestvieren met homoseksuele mannen en vrouwen. Het MidZomerGracht festival heeft twee belangrijke doelen. Het wil eens per jaar een podium zijn waarop alle Utrechtse homo-organisaties zich gemeenschappelijk kunnen presenteren. Tegelijkertijd wil het festival de maatschappelijke tolerantie jegens homoseksualiteit vergroten door de culturele aspecten ervan toegankelijk te maken voor een groot publiek. De typisch Utrechtse dubbele brug in het logo van het festival symboliseert de overeenkomsten tussen de vele homo- en heteroseksuele leefwijzen.
Het MidZomerGracht festival wordt georganiseerd door Stichting De Overkant en vindt plaats op vrijdag 19 t/m zondag 28 juni 2009. Voor meer informatie http://www.midzomergracht.nl

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.