indekast.jpgWie organiseren het?

Company Pride Platform en de FNV Vakcentrale

Wat gaat er op 19 juni gebeuren?

De conferentie gaat over de problematiek rondom LGBT-vraagstukken. LGBT staat voor lesbisch, gay, biseksueel en transgender. We gaan heel praktisch in gesprek met elkaar over nut en noodzaak van openheid en beleid. Centraal staat het benoemen van de knelpunten en het uitwisselen van praktijkvoorbeelden die succesvol (kunnen zijn: - Hoe staat het met de zichtbaarheid en acceptatie van lesbo's en homo's op de werkvloer? - Kan een LGBT-netwerk uitkomst bieden en een bijdrage leveren aan het werkklimaat? - Wat kan een goed diversiteitsbeleid binnen een bedrijf betekenen voor LGBT-medewerkers? - Welke invloed heeft een dergelijk beleid op de prestaties van dat bedrijf? - Wat zijn de uitkomsten van het laatste onderzoek van de Commissie Gelijke Behandeling? - Wat doet de Gay Straight Alliance van de FNV en Company Pride Platform en wat kan deze voor u beteken?

Waar en hoe laat?

De conferentie vindt plaats op vrijdag 19 juni a.s. in Theater Diligentia, Lange Voorhout 5 te Den Haag. Ontvangst vanaf 9.00 uur, aanvang programma om 9.30 uur en sluiting om 17.30 uur.

Wat kost het?

De kosten bedragen 30 euro (inclusief borrel en lunch).

Voor wie?

Roze/LGBT werknemers, geïnteresseerden in diversiteitsnetwerken op het werk, HR medewerkers, management, leidinggevenden en diversiteitsmedewerkers.

Hoe schrijf ik mij in?

Stuur een e-mail met daarin naam, organisatie, functie, e-mailadres en telefoonnummer, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Sprekers / voorzitters

- Wilna Wind (federatiebestuurder FNV Vakcentrale)

- Paul Overdijk (voorzitter Company Pride Platform; manager TNT)

- Frank Heemskerk (staatsecretaris ministerie van Economische Zaken)

- Lucia van Westerlaak (beleidsadviseur FNV Vakcentrale)

- Loes van Embden Andres (adviseur diversiteitsbeleid VNO-NCW)

- Arnold Rinsema (HRM- diversiteitsmanager TNT)

- Anja Jongbloed (hoofdbestuurder FNV Bondgenoten)

- David Pollard (actief voor Company Pride Platform en IGLCC)

- Anya Wiersma (voorzitter FNV Vrouwenbond; Amersfoort KeiRoze)

- Jasper Lindenhovius (zelfstandig consultant; actief voor Company Pride Platform

- Domencia Ghidei (lid Commissie Gelijke Behandeling)

- Spreker van het Verwey - Jonker Instituut. Dit instituut deed voor de Commissie Gelijke Behandeling in 2008 onderzoek in een aantal sectoren naar LGBT-kwesties op de werkvloer.

Voor meer informatie

http://www.uitdekastwerktbeter.nl/ - http://www.companyprideplatform.nl/ - www.fnv.nl/roze

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.