homophobia.jpgSinds 2005 is 17 mei de Internationale Dag tegen Homofobie, ook wel bekend als IDAHO (een afkorting van de Engelse benaming International Day Against Homophobia). Holebi-organisaties in veel landen vragen op die dag aandacht voor het feit dat er nog steeds te veel homohaat is in de wereld.

In tachtig landen is homoseksualiteit namelijk nog steeds wettelijk verboden, soms zelfs op straffe van de dood. COC Leiden en Amnesty Leiden vragen tijdens de Leidse Marathon op 17 mei 2009 aandacht voor de Internationale Dag tegen Homofobie, op dezelfde dag. En: hoe meer lopers, hoe groter het effect! Er zijn meerdere afstanden: 5, 10, 21 en 42 kilometer. Iedereen - beginners en fanatieke lopers - kan dus meedoen! 

Interesse? Aanmelden? Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de actie ontvangen, meld je dan alvast aan via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast zul je jezelf gewoon moeten inschrijven via www.marathon.nl. Heb je je ingeschreven, stuur dan de digitale bevestiging van je registratie alvast aan ons door. We houden je dan op de hoogte.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.