kevin-de-wolf.jpg De Young Professional of the Year Award (YPY) wordt jaarlijks uitgereikt. Genomineerden voor de YPY Award beschikken over minimaal 1 jaar werkervaring, blinken uit in kennis en daadkracht op hun vakgebied en hebben en ruim draagvlak binnen hun organisatie voor hun nominatie. Doel van het evenement is o.a om jonge ambitieuze mensen van verschillende bedrijven met elkaar in contact te brengen, hen op actieve wijze positief onder de aandacht te brengen en hen te stimuleren in hun ontwikkeling.

Kevin de Wolf is binnen PricewaterhouseCoopers (PwC) uit 2100 potentiële kandidaten gekozen tot de YoungPwC’er van het jaar. Kevin heeft ondanks zijn nog maar korte carrière binnen PwC zijn sporen al ruimschoots verdiend. Zo is hij nauw betrokken bij diverse recruitmentactiviteiten en stond aan de basis van de oprichting van het Gay & Lesbian Netwerk binnen PwC dat bij moet dragen aan een grotere diversiteit binnen de organisatie. Reden genoeg om Kevin te ondersteunen door online jouw stem op hem uit te brengen.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.