Studentenbier ''Het is ongelooflijk anno 2009 in Amsterdam, maar in een aantal studentenverenigingen is het niet bespreekbaar homoseksuele gevoelens te hebben.'' Homoseksualiteit is onder studenten te vaak taboe, zegt Laurens Buijs, bij de UvA onderzoeker naar antihomogeweld. Bron: Parool 14 januari 2009. Buijs wil ook een boot mee laten varen op de GayPride  om de universiteit van Amsterdam te vertegenwoordigen. In het link overzicht  een aantal homostudentenverenigingen en artikelen in de bladen over 'homo zijn' op de universiteit en hoge school. Recent ook in Expreszo, het homojongerenblad, een overzicht van de studentensteden. Rotterdam scoorde de meeste punten en mag zich het meest homovriendelijk noemen.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.