outforever.gif Hoe ziet je leven er straks uit, wanneer je als homoman of lesbische vrouw in Amsterdam ouder wordt? Kun je dan nog wonen zoals jij wilt? Met de mensen om je heen die jij verkiest? Krijg je de zorg die jij verlangt; passend bij jouw leven? De organisatie in oprichting outForever, wil zich voor lesbische vrouwen en homomannen inspannen om wonen en zorg te combineren. Het is voor outForever van groot belang inzicht te krijgen in hoe de lesbische en homo-Amsterdammers het liefste willen wonen, ook als je ouder wordt en zorg wilt hebben als je deze nodig hebt. Daarom vragen ze jouw hulp door de enquete in te vullen op hun website: www.outforever.nl

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.