gaybelgie.jpg De Vlaamse overheid heeft de situatie onderzocht van haar homoseksuele werknemers. De resultaten van die studie vallen erg tegen. De meeste holebi's durven niet altijd meteen uitkomen voor hun geaardheid, en de helft van hen moet geregeld seksueel getinte opmerkingen verdragen.

De vraag blijft dan wel hoe staat het in ons eigen land. Hoe staat het binnen de Nederlandse overheid? De Vlamingen hebben inmiddels een uitgebreid rapport opgesteld met adviezen voor de toekomst. Is dat ook een idee voor Nederland? Wat vind jij? Reacties graag op het forum .

Bron: http://emancipatiezaken.vlaanderen.be/nlapps/docs/default.asp?id=139

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.