399px-gay_couple_from_back_hand_holding_on_csd_2006_berlin_-_make_love_not_war.jpg

In augustus van dit jaar werd door defensie verboden dat militairen in uniform meedoen aan de Gay Pride. Ze zouden de 'waardigheid van hun uniform'niet respecteren als ze het aantrekken bij  'uitbundige feesten waar veel wordt gedronken'. Nadat er nu weer enige maanden voorbij zijn, heeft de tweede kamer uitgesproken dat minister van Middelkoop (defensie) het moet toestaan als militairen in hun uniform, in hun vrije tijd,  willen meedoen aan Gay Pride. Door een misverstand tijdens de stemming is het laatste woord hier echter nog niet over gezegd! Lees het artikel.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.