rozefilmdagen.jpg Het 12e Amsterdam Gay & Lesbian Film Festival
Van 12 t/m 20 december vindt alweer de twaalfde editie van de Roze Filmdagen plaats in Cinema de Balie, de Centrale Bibliotheek (OBA), Filmhuis Cavia en Filmtheater de Uitkijk in Amsterdam.De Roze Filmdagen biedt een bijzondere verzameling speelfilms, korte filmprogramma's en documentaires voor de gehele community.Ruim 100 verschillende filmtitels uit 30 verschillende landen geven in 62 voorstellingen een goed beeld van wat er wereldwijd op gay filmgebied gebeurt. De Roze Filmdagen biedt veelal premières van het beste van recente gay cinema. Zowel populaire films als kleinere alternatieve films komen aan bod. Zo divers als de homogemeenschap is zo divers is ook het filmprogramma, dus voor elk wat wils!... Voor meer informatie http://www.rozefilmdagen.nl/

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.