africapicture.jpg Van 3 t/m 10 september vindt de elfde editie plaats van Africa in the Picture Film Festival . Leadership is een centraal thema op het festival dat 50 recente speelfilms, korte films en documentaires vertoont uit Afrika en van regisseurs van Afrikaanse origine. Nieuwe hoofdlocatie is Het Ketelhuis op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

gayafrica.jpg Homoseksualiteit in Afrika is nog altijd een taboe, zwaar strafbaar en kan je het leven kosten. Afgelopen juni heeft de President van Gambia voorgesteld homoseksuelen die het land niet vrijwillig verlaten te laten onthoofden. Daarom is er op maandag 8 sept, vanaf 18.00 uur zoals elk jaar een unieke focus op homoseksualiteit in Afrika over de strijd, de liefdes, de angsten van homo´s en lesbo´s in Afrika en elders in zwarte gemeenschappen. Kijk voor alle Gay en Lesbian films op de festival filmladder van 8 september.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.