Paul de Bont Producties, NCRV Dokument en Stichting Meer dan Gewenst nodigen u uit voor de landelijke thema-middag over homo-co-ouderschap. Op deze middag zal de documentaire De Roze Wolk van regisseur Janine Bakke in première gaan. Na de film is het mogelijk vragen te stellen aan de regisseur en producent over de film. Aansluitend is er gelegenheid voor vragen en discussie over homo-co-ouderschap.

Locatie:    Het nieuwe Filmtheater Hilversum
Aanvang:  Zaterdag 13 september 15:00 uur
Kosten:    10 euro, incl. 2 consumpties

Deze bijeenkomst geldt niet als gratis jaarlijkse bijeenkomst voor donateurs van Meer dan Gewenst. RSVP met naam, emailadres en aantal personen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of Paul de Bont Producties 035-6319012 onder vermelding van Meer dan Gewenst. U ontvangt dan per email uw reserveringsbewijs voor de premièrekaarten.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.