Op 1 augustus 2008 wordt alweer de tweede Company Pride Conference gehouden. Het thema dit jaar is:' Visibility in Business, at Work'.

boatbanner.jpgSprekers zijn o.a. Ronald Plasterk, minister van cultuur, wetenschap en onderwijs, Claudia Woody, vice president Business development IBM en Lynne Chambers, hoofd Leadership development ING. De locatie is het Cobra museum, waar de expositie ' Gewoon Anders' te zien is (zie ook aankondiging op deze site).

De organisatie van de Company Pride Conference wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband tussen: IBM,  ING,  Cisco,  TNT,  Philips en Stichting Homosexualiteit en Krijgsmacht.

Meer informatie over deze bijeenkomst kun je vinden op: uitnodiging en programma

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.