Gay Lesbian Summertour

Distributeur Cinemien van Dvd-label Homescreen organiseert samen met Rialto deze zomer de tweede editie van de Gay & Lesbian Summer Tour. De tour gaat op zondag 13 juli van start met een speciale Gay & Lesbian Filmmarathon, waarin alle tien films - verdeeld over twee zalen - achter elkaar vertoond zullen worden. De marathon begint om 13.00 uur en duurt tot laat in de avond.  

Tot eind augustus zijn de 10 nieuwe films (komedie, drama, feel-good en cult) te zien in Amsterdam (Rialto), Den Haag (Filmhuis Den Haag), Nijmegen (Lux) en Groningen (Images); exclusieve vertoningen van films die dit jaar allemaal uitkomen op homescreens Gay & Lesbian DVD-Label.

Meer informatie over waar en wanneer welke film draait: http://www.homescreen.nl/gay

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.