wilhelmusHeb jij (weer) zin in een gezellige avond op de Amsterdamse grachten? Net als afgelopen jaar hebben wij voor de vooravond van de Amsterdam Gay Pride een boot geregeld voor een gezellige vaart door de grachten van Amsterdam. De boottocht duurt ca. 3 uur. De 'Wilhelmus' is een gerestaureerd vrachtschip uit de vorige eeuw. Het schip heeft een luxe interieur en een volledige bar (en een toilet). Wanneer het weer het toelaat, kunnen wij met open kap varen.

Programmaoverzicht (alleen zichtbaar als je ingelogged bent):

De kosten van deelname bedragen 36,00 Euro per persoon. Dit is incl. borrelhapjes en drankjes (onbeperkt koffie, thee, bier, wijn en fris).

Aanmelden: voor alle leden alleen maar via de aanmeldmodule via de site. Let op: er zijn maar 60 plaatsen beschikbaar. Dus: vol is vol. Als je mee wilt varen, meld je dan snel aan en maak gelijktijdig het bedrag van 36,00 Euro o.v.v. de voor- en achternaam van de deelneemer(s) over . Pas dan is je aanmelding definitief. Inschrijven kan tot en met dinsdag 2 augustus 2010. Een restitutie bij eventuele niet-deelname is helaas niet mogelijk.

Nog vragen? Stuur even een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Groetjes,

Henning Rüder
namens
Activiteitencommissie (AC)

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.