midzomergrVan vrijdag 10 juni tot en met zondag 19 juni vindt in Utrecht het traditionele Midzomergrachtfestival plaats (www.midzomergracht.nl), het jaarlijkse homoculturele festival van Utrecht met een veelheid aan culturele activiteiten en bruisende feesten. Op zaterdag 18 juni is er 's avonds het GigaPANNfeest. Voorafgaand daaraan organiseert Genius voor zijn leden en voor belangstellenden een 'vrije inloopborrel'. We hopen dat veel homo's en lesbo's, die Genius nog niet kennen, zo de vereniging leren kennen. Daarna is er de mogelijkheid om samen uit eten te gaan.

Datum: zaterdag 18 juni
Tijd: 16.00 - 18.30 uur: borrel bij Cafe Kalff, Oudegracht 47, het nieuwe gay cafe van Robbert.
Drankjes zijn voor eigen rekening, hapjes van Robbert en Genius.
Diner: vanaf 18.30 uur: bij Umami, het nieuwe, aziatisch tapasrestaurant, ook aan de Oudegracht, op nr.74, vlakbij Cafe Kalff.

Graag horen we of je wilt komen. Geniusleden kunnen zich aanmelden voor de borrel en/of het diner via de aanmeldmodule van de website. Kandidaat-leden en hun eventuele introducé(e)s kunnen zich aanmelden voor de borrel en/of het diner via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., (cc aan hun begeleider). Aanmelding voor het diner is pas definitief na storting van 25 Euro. Aanmelding voor het diner is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 14 juni a.s.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.