De Genius Koninginneborrel wordt gehouden op vrijdag 29 april. We zijn dit jaar te gast op de loungeverdieping van de net geopende Bar Bump in Amsterdam.

Bar Bump is de nieuwste aanwinst voor het Amsterdamse homo-uitgaansleven. Van de eigenaars van de succesvolle Prik. Bump zit in een monumentaal koetshuis in de Kerkstraat 23, tussen Leidesestraat en Leidsegracht. Vanaf het Centraal Station het makkelijkst te bereiken met tram 1, 2 of 5. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de nabije omgeving zal niet meevallen.

Je bent welkom vanaf 18.15. Kom op tijd, want om 19.00 heffen we gezamenlijk het glas op onze vorstin. Genius zorgt voor pink champagne en borrelhapjes, de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Na afloop ben je meteen op de juiste plek om aan een bruisende Amsterdamse Koninginnenacht te beginnen.

Graag horen we uiterlijk 27 april of je aanwezig zult zijn door je aan te melden via de website (uitsluitend voor leden). Kandidaat-leden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.