genius

Hierbij nodigen we je uit om een drankje te komen drinken op zaterdag 09 april 2011. Er wordt dan een borrel georganiseerd, waarbij kandidaat-leden en een aantal (nieuwe) Genius-leden aanwezig zullen zijn om in ontspannen sfeer samen te borrelen. Dit is een goede gelegenheid om nader kennis te maken met de Genius-leden en mede-kandidaat-leden.

Enkele drankjes zullen je worden aangeboden door de Vereniging.

Datum en tijd
zaterdag 09 april 2011, van 17:00 tot ongeveer 19.30 uur 

Plaats: De Schreierstoren, Prins Hendrikkade 94/95. In het centrum van Amsterdam, tegenover het Centraal Station. Zie http://www.schreierstoren.nl

Graag horen we uiterlijk vrijdag 8 april per e-mail van je of je aanwezig zult zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Leden kunnen zich via de aanmeldmodule opgeven. Hiervoor moet je ingelogged zijn.


Tot de 9e april!

Met vriendelijke groet, 

Johan van Beem
Bas Derks
Harold Elmer Janssen
Marcel Kremer
Niek Smit
Nicolette Straver
Eric Vogel

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.