LuzacWorkshopmiddag Persoonlijk Verandermanagement: omgaan met de verandering in je leven & de kunst van het jezelf opnieuw uitvinden.              

IG Mens & Organisatie
Luzac College, Rotterdam, 26 maart 2010

Hoe ontwikkelen we ons als gay door de jaren heen? Hoe verschuift onze plaats in arbeid en organisatie, en hoe ervaren we dat? Wat kunnen rijp en groen van elkaar leren? De trainers/coaches van IG Mens & Organisatie bieden je een workshopmiddag aan, in de stijl van onze succesvolle eerdere themamiddagen: ‘zichtbaarheid als gay professional’ (2009) en ‘gay leadership’ (2010). Om de middag extra aantrekkelijk te maken, hebben wij in plaats van een spreker een entertainer/acteur uitgenodigd, die ons een speelse introductie zal geven op het thema.

Je kunt à la carte twee workshops kiezen uit onze menukaart: 
- Competentie ontwikkeling
- De kunst van het aantrekkelijk blijven
- Levensfasen en Levensloop
- Happy single.. no kids!?
- Hoe houd ik een leuke functie?
- Ouder worden we allemaal

Aansluitend borrel in Luzac College en 3-gangen diner in restaurant om de hoek.

Aanmelding binnenkort mogelijk. 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.