Ook 2011 zullen wij de Genius traditie voortzetten door begin 2011 met elkaar het glas te heffen op een boeiend, actief Geniaal nieuw jaar. Deze keer op zondag 16 januari 2011 van 17:00 t/m 19:30 uur in Noordwijk aan Zee, bij één van de leden thuis.

Graag nodigt het Bestuur alle leden en aspirantleden uit op de Nieuwjaarsborrel. Naast de bubbeldrank, zal er tevens een buffet worden geserveerd.  Leden melden zich aan via het aanmeldformulier op de Genius-website; hiervoor moet je ingelogd zijn. Aspiranten melden zich aan door een e-mail te sturen aan (alléén zichtbaar als je ingelogd bent) of door contact op te nemen met hun aspirantenbegeleider.

Je bijdrage voor de Nieuwjaarsborrel incl. buffet bedraagt € 10,- (p.p.) en dient te worden overgemaakt op rekeningnummer (alléén zichtbaar als je ingelogd bent). Pas na ontvangst van je betaling is de inschrijving definitief.

Het adres is: (alléén zichtbaar als je ingelogd bent). Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.