Kerstborrel - Het is een goede gewoonte om je vrienden beste te wensen voor het kerstfeest en/of voor het nieuwe jaar. Dat kun je doen door kaarten te sturen, maar het is eigenlijk toch veel leuker om die wensen persoonlijk over te brengen. Hier is weer een goede mogelijkheid: Ook dit jaar organiseert Genius weer een kerstborrel en een aansluitend diner. Wij hebben weer ervoor gekozen om deze wat eerder te houden zodat er geen concurrentie ontstaat met de Nieuwjaarsborrel (op 16 januari 2011 in Noordwijk) waarvoor je later nog wordt uitgenodigd. Op vrijdag 17 december 2010 kunnen wij gezamenlijk het glas heffen op het bijna afgelopen jaar 2010. De kerstborrel vindt deze keer plaats in de trendy 'Silk Bar' op de begane grond van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Vanaf zeven uur is er een buffet voor wie nog gezellig wil dineren. Tijdens de borrel zijn de hors d'oeuvres en één drank (bier, wijn, water of fris) inclusief. Verdere borreldrankjes zijn voor eigen rekening. Eet je ook mee of kom je alleen voor het diner, dan betaal je 40 Euro (dinner buffet inclusief 2 drankjes per persoon; water en/of fris en/of bier en/of wijn).

Locatie en aankomst: Piet Heinkade 11, 1019 BR Amsterdam (naast het Muziekgebouw aan 't IJ en het PTA (Passenger Terminal Amsterdam) en op enkele minuten loopafstand van het CS): www.moevenpick-amsterdam.com. Onder het hotel bevindt zich ook een grote (openbare) parkeergarage. Direct voor het hotel is de tramhalte 'Muziekgebour/Bimhuis' (tram 25 richting 'PTA' en tram 26 richting 'IJburg'. Eén halte van/tot CS.

Aanmelden kan t/m donderdag d.d. 16 december 2010 via de aanmeldmodule op de website (hiervoor moet je ingelogged zijn); aspirantleden via een mail aan henning.ruederDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.