Voor het zesde jaar organiseert PAN Amsterdam 'Kunstontmoetingen', in 2010 op donderdag 25 november van 18.30 tot 21.30 uur. Deze besloten avond is speciaal voor kunstminnende dertigers en veertigers. In een ontspannen sfeer kunnen zij gelijkgestemde kunstliefhebbers, kunstenaars en handelaren ontmoeten. Experts verzorgen rondleidingen langs een aantal interessante objecten. Er zijn kunstenaars aan het werk in stands, een deejay draait op het 'Rembrandtplein' loungemuziek en er zijn drankjes en hapjes. Ook vindt op deze avond de jaarlijkse Chairmen’s Drink plaats voor Captains of Industry en het Corps Diplomatique.

Door de Amsterdamse Kunsthandelaar Dolf van Omme (www.dolfvanomme.nl) zal hij onder het genot van een glas champagne een korte inleiding verzorgen over het werk dat hij in stand tentoonstelt. Daarna zal een rondleiding worden verzorgd.

Aanmelden voor leden alleen maar via de aanmeldmodule. Aspiranten kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De deelname kosten bedragen €  22,50 inclusief borrel.

Er zijn slechts 20 kaarten voor deze activiteit beschikbaar. Voor de inschrijving wordt de volgorde van betaling aangehouden.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.