midzomergrVan vrijdag 11 t/m zondag 20 juni vindt in Utrecht het jaarlijkse Midzomergracht-festival plaats (www.midzomergracht.nl). Dit festival is een groot homo-cultureel evenement met bijeenkomsten, lezingen, films en feesten in de binnenstad van Utrecht. Op zaterdag 19 juni vindt 's avonds het grote slotfeest plaats met optredens en een dansvloer over de Oudegracht. Voorafgaand aan dit feest organiseert Genius, net als vorig jaar, een 'vrije inloop-borrel'.

Borrel voor Genius-leden en belangstellenden

Deze borrel staat open voor leden en belangstellenden, en heeft als belangrijk doel om mensen die Genius nog niet kennen kennis te laten maken met de vereniging. Wij hebben daarom een aankondiging van deze borrel in het festivalkrantje gezet, en verwachten een toeloop van geïnteresseerde homo's en lesbo's. Ook hopen we op een grote opkomst van Genius-leden om gezellig met elkaar wat te drinken én om de geïnteresseerde bezoekers te kunnen vertellen over de vereniging. Zoals gewoonlijk zorgt Genius voor hapjes, alle drankjes mag je zélf afrekenen aan de bar.

 

Graag horen we van tevoren of je mee komt borrelen. Genius-leden kunnen zich opgeven via de aanmeldmodule op de Genius-website, aspiranten kunnen zich via hun aspirantenbegeleider opgeven. Na afloop van de borrel, op eigen initiatief, kan er in de stad gegeten worden, er zijn diverse restaurantjes, eetcafés, pizzeria's etc in de nabije omgeving. 's Avonds vindt het slotfeest plaats. Voor meer informatie over dit feest en over alle andere activiteiten gedurende het festival kun je op de site van het MidZomerGracht festival (www.midzomergracht.nl) de festivalkrant downloaden.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.