Luzac De druk op organisaties om succesvol te zijn neemt toe en daarmee de roep om leiderschap, om de noodzakelijke veranderingen en vernieuwingen te realiseren. De interessegroep Mens & Organisatie organiseert op 27 maart 2010 in het Luzac College in Rotterdam de Geniusbijeenkomst over persoonlijk leiderschap.

De middag start met een inleiding met enkele bekende sprekers en wordt er de slag gemaakt naar leiderschap in je eigen organisatie. Daarna gaan we zelf aan de slag in verschillende workshops. De workshops geven je concrete handvatten ter versterking van je eigen leiderschap en dat in heel verschillende rollen als bestuurder, manager, projectmanager, voorzitter van een werkgroep enz.

W orkshops
- Authentiek leiderschap
- Beïnvloeden zonder macht
- Excellent gay leiderschap
- Spiritueel leiderschap
- Managen van generaties
- Schakelen tussen leiderschapsstijlen
Je kunt aan twee workshops deelnemen. Elke workshop is interactief. Op de dag zelf kun je in de pauze een keuze voor de workshops maken.

Sprekers
-  Global Strategy and Business Manager Organisational and Leadership Development at ING Group
-  Leiderschaps- en organisatieontwikkelaar

Aanmelden voor leden via het intranet , aspiranten kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.