133-leiders-en-leiderschap De druk op organisaties om succesvol te zijn neemt toe en daarmee de roep om leiderschap, om de noodzakelijke veranderingen en vernieuwingen te realiseren. De interessegroep Mens & Organisatie organiseert op 27 maart 2010 in het Luzac College  in Rotterdam  de Geniusbijeenkomst over persoonlijk leiderschap.
De middag start met een inleiding met enkele bekende sprekers en wordt er de slag gemaakt naar leiderschap in je eigen organisatie. Daarna gaan we zelf aan de slag in verschillende workshops. De workshops geven je concrete handvatten ter versterking van je eigen leiderschap en dat in heel verschillende rollen als bestuurder, manager, projectmanager, voorzitter van een werkgroep enz.
De workshops zijn:
- Authentiek leiderschap
- Managen zonder macht
- Excellent gay leiderschap
- Spiritueel leiderschap
- Managen van generaties
- Schakelen tussen leiderschapsstijlen

Je kunt aan twee workshops deelnemen. Elke workshop is interactief. De bijeenkomst is op zaterdag 27 maart en zal op het Luzac College te Rotterdam gehouden worden. Meer gegevens volgen, maar leg deze datum vast in je agenda. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.