ri-nfi De IG Gezondheid en Welzijn wil u graag in de gelegenheid stellen kennis te nemen van een niet zo bekende tak van geneeskunde, namelijk, die waar de arts zijn expertise in dienst stelt van de rechterlijke macht, de forensische geneeskunde. Wij prijzen ons zeer gelukkig, dat wij twee eminente deskundigen op dit gebied: dr. George J.R. Maat, hoogleraar anatomie aande RUL en forensisch antropoloog aan het NFI en dr. Rob Visser, forensisch patholoog aan het NFI bereid hebben gevonden ons een inkijkje in hun vak te verschaffen.
Aanmelden voor leden via het intranet , aspiranten kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.