Moevenpick_Amsterdam Nieuwjaarsborrel - Volgens Genius-traditie brengen wij ook begin 2010 een gezamenlijke toast uit op het nieuwe jaar. Deze keer zal dat in Amsterdam zijn. Op zondag 17 januari 2010 kunnen wij elkaar het beste voor 2010 wensen en gezamenlijk het glas heffen op weer een mooi Geniaal jaar. De nieuwjaarsborrel vindt deze keer plaats in de trendy Silk Bar op de begane grond van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Typische Genius-ingrediënten zijn echter gebleven: bij binnenkomst wordt je een glas prosecco aangeboden door Genius, en halverwege de borrel zal de voorzitter terug- en vooruit blikken. Vanaf zeven uur is er een Oost-ontmoet-West buffet. Tijdens de borrel zijn de borreldrankjes voor eigen rekening. Tijdens de borrel worden ons door het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre hors d'oeuvres aangeboden. Eet je ook mee of kom je alleen voor het diner, dan betaal je 40 Euro (dinner buffet inclusief 2 drinks per persoon; fris en/of bier en/of wijn).

Locatie en aakomst: Piet Heinkade 11, 1019 BR Amsterdam (naast het Muziekgebouw aan 't IJ en het PTA (Passenger Terminal Amsterdam) en op enkele minuten loopafstand van het CS): www.moevenpick-amsterdam.com .  Onder het hotel bevindt zich ook een grote (openbare) parkeergarage. Direct voor het hotel is de tramhalte 'Muziekgebour/Bimhuis' (tram 25 richting 'PTA' en tram 26 richting 'IJburg'. Een halte van/tot CS.

Wil jij je deelname verbinden met een bezoek aan de beurs voor hedendaagse figuratie 'REAL IS ME' (14 t/m 17 januari 2010 van 11 t/m 19 uur) in het Passenger Terminal Amsterdam (PTA) direct naast het Mövenpick Hotel? De galerie  biedt je gratis entree-kaarten aan. Deze kunnen worden aangevraagd bij .

Aanmelden kan t/m zaterdag d.d. 16 januari 2010 via de aanmeldmodule op intranet , aspirantleden via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.