pauwenHet is een goede gewoonte om je vrienden alle goeds te wensen voor het kerstfeest en/of voor het nieuwe jaar. Dat kun je doen door kaarten te sturen, maar het is eigenlijk veel leuker om die wensen persoonlijk over te brengen. Hier is een goede mogelijkheid: Ook dit jaar organiseert Genius weer een kerstborrel en aansluitend diner. Nu hebben we ervoor gekozen om deze wat eerder te houden zodat er geen concurrentie ontstaat met de Nieuwjaarsborrel waarvoor je later wordt uitgenodigd.

Voor alle goede wensen, ideeën, gezelligheid en vriendschap ben je van harte welkom op Zondag 13 december van 17.00 tot 19.30 uur in Den Haag

Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 10 december. Leden melden zich aan via de site, aspiranten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.