logo_VIIIGayGamesCoogne2010Op zaterdag 31 juli 2010 worden in Keulen de achtste Gay Games geopend (www.games-cologne.de). Een geweldige happening, zowel voor de actieve deelnemers als voor toeschouwers. Daarom zal dat weekend de juli-activiteit van Genius in Keulen plaatsvinden. De interessegroep Homoseksualiteit & Actualiteit is al hard bezig om dit te organiseren. Zo willen we op zaterdagmiddag 31 juli met Genius naar de Openingsceremonie in het stadion van Keulen gaan (www.games-cologne.de/en/events ). Na een vrolijke avond en nacht, zouden we dan op zondag 1 augustus graag een aantal Genius-leden willen aanmoedigen bij het beoefenen van hun favoriete sport. Aanmelding voor actieve deelname aan een sportieve of culturele activiteit op de Gay Games wordt per januari 2010 duurder. Dus sportievelingen melden zich nu aan in Keulen (www.games-cologne.de/en/take-part ). En als je dat doet, of al gedaan hebt, laat dan even aan IG Homoseksualiteit & Actualiteit weten in welke tak van sport je te bewonderen zult zijn (dat kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Informatie over deelname aan de Genius-trip naar Keulen volgt begin 2010.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.