zeehond.jpgDe heerlijke lange dagen, de warmte van de zon … ja, het is overduidelijk: het is zomer! Hoogste tijd om dus uit je winterslaap te komen en de natuur in te trekken. Nu kun je jouw vitamine B-niveau opkrikken en laten zien wat de lange uren in de sportschool hebben opgeleverd. De IG Natuur & Outdoor zal je ook deze zomer daarvoor weer de mogelijkheid bieden met een grandioos evenement in het hoge noorden van Nederland, alwaar we het slik van de wadden gaan “proeven”.

Traditioneel is de zomeractiviteit van de IG Outdoor een sportief evenement. Dit jaar gaan we wadlopen op het Groningse wad, een uniek natuurgebied, dat we onder deskundige leiding gaan verkennen. We lopen vanuit Pieterburen, ook wereldberoemd vanwege de zeehondencrèche. De wandeltocht zal ongeveer 3 uur duren. We gaan de unieke flora en fauna van het wad van dichtbij bekijken en lekker uitwaaien. Daarna is er (eigen) gelegenheid om de zeehondencrèche te bezoeken en de dag wordt afgesloten met een borrel en buffet.

Aanmelden: voor leden via de site en aspiranten bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dus let op: de activiteit is niet op de laatste zaterdag van de maand (i.v.m. het getij), maar op de zondag ervoor.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.