wijnfles.jpg(Nog) niet op vakantie en zin in een zomeractiviteit? Kom dan op zondag 12 juli naar de studentenstad Leiden voor een vaartocht door de Leidse grachten en singels in combinatie met een wijnproeverij en buffet. Volg de route die de Geuzen op 3 oktober 1574 met hun boten aflegden toen ze de uitgehongerde bevolking na het Beleg van Leiden voorzagen van haring en wittebrood. Ontdek de charme van de kleine grachten en singels en anderzijds de grandeur van het Rapenburg met zijn koopmanshuizen uit de Gouden Eeuw en overtuig je er zelf van dat Leiden -na Amsterdam- de stad met de grootste oppervlakte binnen de singels is van Nederland.  Na afmeren van de boten ca 15.30 zijn we te gast bij Van Wingerden Wijnen voor een wijnproeverij. Na afloop van de proeverij kunnen we -bij hopelijk mooi weer- genieten van een lopend buffet in de tuin met uitzicht op de laatste polder van Leiden (de Oostvlietpolder). De prijs voor dit alles bedraagt € 36,= . Meer informatie vinden leden op het intranet, aspiranten kunnen mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.