maastricht.pngOp 25 april organiseert Interessegroep Groene Vingers een bijeenkomst over het Limburgs landschap. Hoe is dit landschap ontstaan, waarom is het zo bijzonder, welke rijkdommen aan planten- en dierenleven herbergt het,en welke andere rijkdommen zijn er onder het zichtbare landschap? Met bus en gids ontdekken we de bijzondere natuur van Limburg. Naast rijden door hetlandschap bezoeken we groeve ’t Rooth. In de groeve worden vele fossielen gevonden, je mag er zelf ook op speurtocht, dus de liefhebber kan zijn schep en emmertje meenemen. Maar we vergeten de inwendige mens die in Maastricht zo goedverwend kan worden niet. In het erg fraai gerestylde hotel Beaumont worden de deelnemers ontvangen en gebruiken we de borrel en het diner. Met alle activiteiten is rekening gehouden met de treintijden zodat we gelaafd weer terug kunnen reizen naar onze eigen woonomgeving. De bus kent slechts 50 plaatsen, bent je nummer 51 of hoger dan kun je zelf naar de groeve rijden of onder begeleiding van een gids doorMaastricht wandelen. 

Leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website . Aspiranten kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van dagprogramma met/zonder diner, vis/vlees/vega en excursie ja/nee. Pas na betaling is de aanmelding definitief. Doe je aanmelding en betaling graag uiterlijk 22 april. Restitutie bij annulering is in principe niet mogelijk.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.