lloyd-hotel.jpg

Op zaterdag 30 mei 2009 organiseert de Interessegroep Gezondheid en Welzijn een activiteit met als thema Stress en Gezondheid. In Rijksmonument Lloyd Hotel in Amsterdam zullen een internist, psycholoog en fysiotherapiewetenschapper van Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap een lezing geven over Stress en Gezondheid. 

Zet 30 mei 2009 dus in jouw agenda en ben er bij in het Lloyd Hotel in Amsterdam.

Meer informatie over de precieze kosten en inschrijving zal binnenkort op de website worden aangekondigd. Geïntresseerden kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.