aia-09.jpgNieuws over het GENIALE bezoek aan toneelvoorstelling ANGELS IN AMERICA 15 februari Stadsschouwburg Amsterdam
 
Circa 70 GENIALEN (inclusief introducé's) hebben zich voor deze toneel gebeurtenis van het jaar aangemeld. Maar er is nog meer goed nieuws over deze voorstelling te melden.  Voorafgaand aan de voorstelling zal Roeland Fernhout , een van de acteurs in Angels in America speciaal voor Genius - en als grote uitzondering - een inleiding over het stuk houden. Roeland  zal ons wat vertellen over het toneelstuk en over de interpretatie die Toneelgroep Amsterdam daaraan gegeven heeft, en misschien ook wel hoe het is om dit stuk te spelen. 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.