politie_04.jpg

Roze en blauw

Hoe leert de politie om te gaan met diversiteit in de samenleving? Toegespitst op homosexualiteit.

 

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de politie? Willen weten hoe onze politiemensen (agenten en leidinggevenden) worden voorbereid op hun taak? Hoe homovriendelijk is de politie tegenwoordig? Op zaterdag 29 november organiseert Genius een activiteit bij de Politieacademie in Amsterdam-Slotervaart waar docenten en een aantal studenten van de politieacademie antwoord geven op al deze vragen. Leden vinden meer informatie op het intranet. Aspirantleden kunnen zich inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.