aia-09.jpgWegens geweldig succes nog één keer terug!
Zondag 15 februari 2009 van 16.00 tot ca 22.30 uur in Stadsschouwburg Amsterdam
Een theatraal tweeluik over liefde, angst en hoop, dat zich afspeelt in New York tijdens het Reagan-tijdperk in de jaren tachtig. We volgen Louis die zijn vriend Prior in de steek laat, uit angst voor de verwoestende werking van het mysterieuze, nieuwe aidsvirus. Elders in Manhattan loopt het huwelijk van het Mormonenechtpaar Joe en Harper Pitt op de klippen. Intussen valt ook de machtige ultrarechtse advocaat Roy Cohn ten prooi aan het virus. De angsten van de personages vinden een uitweg in een stortvloed aan dromen, hallucinaties en leugens.
Genius zit met een Geniale korting op de 1e rang ! Schrijf je nu in! De eerste 50 kaarten zijn uitverkocht, maar Paul heeft er nog extra weten te bemachtigen. Schrijf je dus nu in voor de laatste kaarten! OP = OP. De inschrijving sluit op 25 januari 2009!! VANDAAG!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.