speeddating.jpg

Genius heeft de afgelopen twee jaar een grote groei doorgemaakt. Het ledenaantal is bijna verdubbeld. De grote toename geeft veel nieuwe energie, maar leidt er ook toe dat niet iedereen alle Genius-leden even goed kent. Anderzijds blijkt het voor veel nieuwe leden niet altijd makkelijk hun weg te vinden binnen Genius. Om hier aan tegemoet te komen worden er op zaterdag 25 oktober een speeddate sessie en een IG markt georganiseerd.

  

Tijdens het speeddaten maken nieuwe en oudere leden in korte gesprekken kennis met elkaar. Zowel de professionele achtergrond als de hobbies en interesses kunnen aan bod komen. De gesprekken duren steeds slechts een paar minuten, en in ruim een uur kunnen veel contacten worden gelegd of verdiept. Wil je nieuwe leden beter leren kennen, dan biedt deze bijeenkomst daarvoor de mogelijkheid!

 

Voor de IG markt zullen de verschillende Interessegroepen zichzelf kort, plenair, presenteren. Vervolgens kan iedereen in een markt-opzet meer informatie krijgen over de plannen en activiteiten van de verschillende IGs, en kan gesproken worden hoe nieuwe geïnteresseerde leden actief kunnen worden binnen IGs. Wil je (meer) actief worden binnen Genius, dan kun je bij deze bijeenkomst uitvinden hoe dat kan!

 

Ter voorbereiding wordt het volgende gevraagd:

  • Alle leden wordt gevraagd zich op het speeddaten voor te bereiden: wat kun je kort over jezelf vertellen, waar ben je in geïnteresseerd van andere Genius-leden in professionele en sociale contacten. Het verdient de aanbeveling om visite-kaartjes mee te nemen t.b.v. mogelijk vervolg contact.
  • IGs wordt gevraagd een korte plenaire presentatie voor te bereiden, en –voorafgaand aan de bijeenkomst- binnen de IG te verkennen hoe nieuwe leden actief kunnen worden, en ideeën te genereren over mogelijke toekomstige activiteiten
  • Alle leden wordt gevraagd zich te verdiepen in de IGs. Op de website staat beknopte informatie van alle bestaande IGs. Wellicht ontstaat er vooraf al interesse, zodat tijdens de IG-markt gericht contact gezocht kan worden met de betreffende IG(s). Maar misschien zijn er ook leden die ideeën hebben over onderwerpen / interesses waar nog geen bestaande IG zich op richt. Zij worden nadrukkelijk uitgenodigd zich bij de organisatie te melden, zodat ook deze ideeën gepresenteerd kunnen worden tijdens de IG-markt.

 

De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Ida-zaal in Den Haag (parkeergarage Torenstraat is dichtst bij gelegen), van 12u30-17u00. Aansluitend zal door Genius een borrel worden aangeboden in Het Wapen van Den Haag. Dit is ook de lokatie voor het buffet/diner.

 

Programma

binnenkomst

13.00 - 13.30 ontvangst aspiranten en introducees

13.30 - 14.00 ontvangst leden

IG-gedeelte

14.00 - 14.10 introductie IG-gedeelte door de voorzitter

14.10 - 14.55 IG-presentaties door IG-coördinatoren

14.55 - 15.40 IG-markt

15.40 - 16.10 pauze

Speeddate-gedeelte

16.10 - 16.15 introductie speeddaten

16.15 - 17.30 speeddaten

17.30 - 18.30 eventueel iets uitloop, en verplaatsen naar Wapen Van Den Haag

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.