sloep.jpgVoor het tweede achtereenvolgende jaar kun je met Genius eerste rang zitten bij de Canal Parade op zaterdag 2 augustus. Werd er vorig jaar nog met vijf verschillende boten gevaren, dit jaar hebben we één boot, een sloep, die plaats biedt aan maar liefst 42 personen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we vanaf het water de boten-parade aan ons voorbij zien trekken. Bovendien gaan we ook op de avond vóór de pride (vrijdag 1 augustus)het water op, om een vaartocht over de grachten te maken. Beide dagen maken we gebruik van dezelfde sloep, en je kunt kiezen of je alleen vrijdagavond, of alleen zaterdagmiddag, of beide keren meewilt.

Vanwege overweldigende belangstelling is de boot op beide dagen al helemaal vol. Er wordt nu gewerkt met een wachtlijst om bij uitval toch zoveel mogelijk mensen op het water van de Canal Parade te laten genieten. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Op vrijdagavond verzamelen we rond zeven uur in Amsterdam. Om half acht gaan de trossen los voor een tocht van een paar uur. Aansluitend zijn er al veel evenementen in de stad waar verder gefeest kan worden.

Op zaterdag gebruiken we de sloep als eersterangs zitplaats voor de optocht. Vanwege de omvang van de sloep en de drukte op het water zal de boot niet op zaterdag naar een geschikte plaats varen, maar er al liggen. Degenen die zich inschrijven zullen op tijd geïnformeerd worden wáár dat zal zijn. We kijken daar de hele parade, en na afloop weare.gifkan er gezamenlijk in de stad gegeten worden (en verder gefeest). Zowel op vrijdag tijdens de tocht als op zaterdag tijdens het bekijken van de parade zorgt Genius voor hapjes en drankjes aan boord.

Het hele programma van de Amsterdam Gay Pride kun je vinden op:

http://www.amsterdampride.nl/programma.html

Je kunt je inschrijven voor of de vrijdagavond, of de zaterdag, of beide dagen. Kom je of de vrijdag of de zaterdag dan betaal je E 29,-, wil je beide dagen aan boord dan zijn de kosten E 39,-. Leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de aanmeldmodule van deze site.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.