Genius maakt graag kennis met enthousiaste, potentiële leden. Als je lid wilt worden doorloop je allereerst een aspirantenperiode. In deze periode kan je de vereniging goed leren kennen en kennismaken met de interessegroepen. Vanuit de Aspiranten Begeleidings Commissie (de ABC) krijgt elke aspirant lid een contactpersoon toegewezen, waarmee je gedurende de aspirantenperiode regelmatig contact hebt. Als je besluit om aspirant-lid te worden, laat ik je weten wie je contactpersoon wordt.
Tijdens de aspirantenperiode ontvang je van ons 6 uitnodigingen voor het bijwonen van de activiteiten. Van de 6 uitnodigingen is het de bedoeling dat je minimaal twee keer een activiteit bijwoont. Hierna bestaat de mogelijkheid om lid te worden van Genius. De gehele aspirantenperiode staat geheel in het teken van gezelligheid en wederzijds kennismaken!

Interesse? Meld je aan als aspirantlid!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.