Idee voor een activiteit?

De activiteiten vormen het hart van de vereniging. Het initiatief komt van de leden en ze zijn er voor de leden. Om alles goed te laten verlopen, houden de Genius-leden zich aan een aantal afspraken.

Voor activiteiten waar alle leden op kunnen inschrijven, geldt een jaarplanning. De AC organiseert één maal per jaar voor alle Genius-leden een bijeenkomst waar de activiteitenplanning voor het volgende jaar wordt vastgesteld. Daarnaast zijn er ad hoc activiteiten. Ook die worden via de AC gepland. Voorts zijn er kleinschaliger activiteiten van Interessegroepen (IG’s), waar geen open inschrijving voor bestaat. De planning daarvan gebeurt door de IG zelf.

Voor de activiteiten met een inschrijving neemt de AC contact op met de organisatoren om waar nodig te ondersteunen, en om toe te zien dat de activiteiten financieel, inhoudelijk en organisatorisch aan bepaalde normen voldoen. Waar de organisatie van een maandactiviteit niet mogelijk blijkt zoekt de AC naar alternatieven. Voor iedere activiteit is steeds één lid van de AC contactpersoon. De AC komt drie à vier maal per jaar bijeen om issues rondom activiteitenplanning door te spreken. Waar een oordeel van het Bestuur nodig is brengt de Voorzitter van de AC, tevens lid van het Bestuur, dat daar in.

Een aantal weken voordat een activiteit plaatsvindt, leveren de organisatoren informatie aan de Communicatie Commissie (CC) via een activiteitenformulier. Op basis daarvan komt er informatie op de website, is de inschrijving te openen en ontvangen de leden via de mail oproepen om zich in te schrijven. Dat alles verloopt volgens een vast schema om te voorkomen dat teveel of juist te weinig berichten over nieuws of activiteiten van de vereniging krijgen.

De ervaring leert dat er op deze manier jaarlijks veel succesvolle activiteiten zijn op te zetten!      

Voorstellen, ideeën, vragen? Ze zijn te mailen naar de Activiteiten Commissie (AC) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.