logo kunstrai

Met royale allure nodigt Genius je uit voor een – gratis! - bezoek aan de KunstRAI op vrijdag 2 juni. Galerie Rademakers inviteert, fotograaf Ernst Coppejans en de directeur komen ook langs.

De KunstRAI is de langstlopende kunstbeurs voor hedendaagse kunst van Nederland: een publieksbeurs met ruim zeventig galerieën die de meest uiteenlopende kunstenaars tonen. Op deze 33e editie staan de Antwerpse buren centraal, maar ook zeer betaalbare kunst van RAW Edge: 10 jonge galeriehouders.

 

Genius heeft een warme band met Galerie Rademakers. Daarom nodigt galeriehouder Pien Rademakers ons uit om op vrijdag 2 juni na 18 uur langs te komen op haar stand. De KunstRAI-directeur drinkt een welkomstglaasje mee met de Genius-leden, Pien geeft uitleg over ‘haar’ kunstenaars en fotograaf Ernst Coppejans vertelt over zijn laatste werk (zie ook L’HOMO van dit jaar). Het wordt heel intiem, for Genius eyes only. Gratis, maar je moet je wel opgeven via onze website en de onderaan van dit bericht staande uitnodiging van Galerie Rademakers uitprinten. Neem een introducee mee, dan wordt het helemaal arty farty. 

 

Dit is een EXTRA activiteit, los van de reguliere data!

Galerie Rademakers, www.KunstRAI,nl, 18 uur, vrijdag 2 juni, RAI, Amsterdam. 

 

Aanmelden? Zo werkt het:

1. Ga naar www.genius.nl 

2. Log in met je persoonlijke Genius-account

3. Klik in het linker-menu op "Evenementen" 

4. De beschikbare activiteiten zie je in de kolom "Event"

5. Klik op de naam van de activiteit waarvoor je je wil inschrijven en volg de stappen.

6. Print de onderstaande Galerie Rademakers-uitnodiging uit voor bij de entree van de KunstRAI (rechterklik > opslaan als > printen, of zie de bijlage in de bevestiginsmail). Let op: Op de uitnodiging staat 31 mei, dit is de algemene opening. Deze activiteit vindt plaats op 2 juni.

 

unnamed copy copy copy

 

Leden en kandidaat-leden kunnen zich alleen opgeven via de website. Wil je iemand meenemen? Dan meld je deze persoon ook aan via de website. Vul dan ook even de naam in van je introducé in de invoervelden onder 'mijn gegevens'. Let erop dat je een bevestigingsmail krijgt!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.