pijlbreken

There are times in life, 

when life offers you a square centimeter of chance…

If you have the courage at that moment, 

to grab that square centimeter… 

Your life will be transformed in an INSTANT

 

De allereerste Genius Vrouwendag is een feit! Op 28 januari 2017 aanstaande gaan we met een groep enthousiaste vrouwen naar Hilversum om aan een “pijlbreek” ritueel deel te nemen. 

Het pijlbreekritueel is een prachtige rite de passage afkomstig van de Fiji eilanden. Als overgang om achter te laten wat je niet meer wilt en niet meer nodig hebt zullen we van daaruit jouw visie en wensen voor 2017 visualiseren. Deze activiteit helpt je om dat beeld te scheppen van wat je wilt creëren, om in contact te komen met jouw wensen en doelen en los te laten wat je niet meer dient.

Heel kort omschreven zullen we het volgende doen: We nemen jullie mee in een beeldend verhaal wat overgaat in een visualisatie oefening. Daarmee brengen we jullie in contact met wat je wilt voor het nieuwe jaar, door te tekenen of te schrijven. Verder zullen we voor de pauze het pijlbreken uitgebreid toelichten en voordoen. 

Na de pauze volgt het pijlbreekritueel en wordt de energie verhoogd, o.a. met de zogenaamde “puma” ademhaling. Die staat voor kracht, doorzettingsvermogen en de snelheid van de poema. Met jouw eigen visualisatie voor ogen breek je vervolgens de pijl. Door het door jou vastgelegde beeld steeds voor ogen te houden, wordt je geholpen om dit als het ware in te prenten in je onderbewuste. 

Als laatste zullen we het ‘afscheidsproces’ toelichten, wat je zelf thuis of in de natuur kunt doen, waarbij je loslaat wat je hebt doorbroken. 

Het pijlbreken is een zeer krachtige metafoor voor de uitdagingen die we in ons leven tegenkomen. 

Programma

Aankomst en lunchbuffet om 12.30u

Introductie van het programma om 13.15u

‘Jasper’ story

Visualisatie 

Massieve Actie

Afsluiting en een nazit tot ongeveer 19.00u; het programma is voor sommigen best pittig, daarom alleen koffie en thee

Borrel/diner in Hilversum op eigen of gezamenlijke gelegenheid 

Locatie

De activiteit zal plaatsvinden op Conferentiecentrum Hoorneboeg (Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum). Klik hier voor de routebeschrijving.

Kosten

Deelname aan de activiteit inclusief onbeperkt koffie en thee en lunchbuffet kost 20 euro per persoon. Wil je het lunchbuffet overslaan? Dan bedragen de kosten 12,50 euro per persoon.

 

Sasja Kee en Jantien Strijland zullen de middag invullen. Sasja is sinds 1983 psycho- en spiritueel therapeut en heeft jarenlang groepen begeleid. Jantien Strijland, haar vrouw, is als ZZP-er werkzaam in de IT branche en heeft samen met Sasja vele trainingen verzorgd van persoonlijke groei tot Argentijnse tango en vele teamtrainingen. Verder zijn zij gecertificeerd ‘Firewalk instructors’. Het pijlbreekritueel is onderdeel van het ‘wandelen over vuur...’. 

Zij vinden het fantastisch om dit ritueel, deze spannende reis samen met jullie te mogen beleven. Samen met Genius willen zij vrouwen inspireren om hun kracht te pakken, hun potentieel te ontwikkelen,  een bijdrage te leveren aan daadkracht en eigenwaarde, vertrouwen en zelfvertrouwen en dit om te zetten in actie en creatiekracht. 

Het bestuur van Genius doet met deze activiteit een handreiking speciaal naar de Geniale dames binnen onze vereniging. Deze uitdagende activiteit biedt plaats voor maximaal 20 vrouwen, zodat iedereen de volle aandacht kan krijgen. Ben je geen vrouw, maar ken je dames die interesse hebben? Dan vertellen we haar graag meer over deze activiteit! Doe je met ons mee, en wil je iemand meenemen? Dan is zij van harte welkom!

Ben je geen lid van Genius, maar wil je graag meedoen? Stuur dan even een mailtje aan Marene Elgershuizen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Tot ziens in Hilversum bij de eerste Genius Vrouwendag!

Marene Elgershuizen en Klaas Visser

 

Aanmelden? Zo werkt het:

1. Ga naar www.genius.nl 

2. Log in met je persoonlijke Genius-account

3. Klik in het linker-menu op "Evenementen" 

4. De beschikbare activiteiten zie je in de kolom "Event"

5. Klik op de naam van de activiteit waarvoor je je wil inschrijven en volg de stappen. Je kan betalen met iDEAL op het einde van het registratieproces.

 

Leden en kandidaat-leden kunnen zich alleen opgeven via de website. Wil je iemand meenemen? Dan meld je deze persoon ook aan via de website. Vul dan ook even de naam in van je introducee in de invoervelden onder 'mijn gegevens'. Let erop dat je een bevestigingsmail krijgt!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.