APE klavierGenius-leden willen grip hebben op zichzelf, op hun werk en op hun omgeving. Zij willen zichzelf blijven ontwikkelen. Er komt veel op ons af, maar hoe wij reageren hangt af van onze eigen stuurkunst. Vaak moeten wij reageren op van alles en nog wat waar wij geen invloed op hebben. Maar het mag duidelijk zijn, hoe wij reageren en onszelf positioneren is essentieel om zaken te kunnen realiseren. Om deze reden wil de IG Mens & Organisatie alle leden van Genius uitnodigen om met elkaar stil te staan bij het thema persoonlijke effectiviteit en leiderschap. De middag gaat van start met een plenair gedeelte. Vervolgens is er op 30 November de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de volgende workshops:

 

- Personal Branding

- Vertrouwen in organisaties

- Mindfulness

- Likes en dislikes op de werkvloer

 

 

Personal Branding

Ga in deze workshop aan de slag met jouw merk. Belangrijke vragen zijn: Wat is mijn kracht? Waar krijg ik energie van?

Het resultaat van deze workshop: concrete aanknopingspunten voor het bouwen of aanscherpen van jouw Personal Brand en via je profiel op LinkedIn.

 

Vertrouwen in organisaties

In de huidige tijd staat vertrouwen dikwijls onder druk. Men vertrouwt niet meer vanzelf op bestuurders, banken, zorgverlener, collega’s, buren, mensen op straat of zelfs partners.

Deze workshop gaat in op het vermogen om te vertrouwen. Hoe kun je vertrouwen creëren of herstellen? Praktische tips gaan je helpen om ook op dit punt de lead te nemen.

 

Mindfulness

 

Mindfulness: modewoord, bewustzijnstoestand of techniek? Ervaar hoe mindfulness je kan helpen om je aandacht te richten op het realiseren van doelen.

Steven Cornelissen verzorgt een workshop waarbij je kennis maakt met mindfulness door het te doen. Bij deze oefeningen is het prettig om makkelijk zittende kleding te dragen.

 

Likes en dislikes op de werkvloer: een ervaring in persoonlijke effectiviteit en leiderschap

In deze workshop ontwikkelen we een interactiemodel (Voelers, Denkers en Doeners), waarmee we de individuele eigenschappen van anderen (‘likes’ en ‘dislikes’) en van onszelf beter leren begrijpen. Met welke bril kijk jij naar de wereld? En in hoeverre komt die overeen met hoe anderen er naar kijken? Welke mensen drukken bij jou op je rode knop?

Hoe beter je het wereldbeeld leert begrijpen waarmee anderen de werkelijkheid benaderen, hoe effectiever je kunt worden. Een interactieve en vrolijke workshop waar jij in het middelpunt staat.

 

Programma

13:00 ontvangst leden

13:30 start programma

14:30 start workshops

16:30 plenaire wrap up

17:00 borrel

18:30 diner

 

Kosten

Het middagprogramma kost 14 euro per persoon.

Het hele programma komt op 45 euro per persoon.

 

Lokatie en bereikbaarheid

Het NRC-gebouw ligt op loopafstand van station Amsterdam Centraal en is goed te bereiken met de trein, metro of tram.

Betaald parkeren is mogelijk op een P+R-terrein: http://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-amsterdam/p-r/

of eventueel in een parkeergarage: http://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-amsterdam/parkeergarages/

 

 

Aanmelden

Leden en kandidaat-leden kunnen zich alleen aanmelden via de website. Introducés betalen ditmaal 5 euro extra i.p.v. de gebruikelijke 10. Als je iemand mee wilt nemen, meld je dan twee keer aan.

Belangstellenden kunnen een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Graag tot ziens op 30 november.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.