de liefde gardellWie wint deze schitterende roman over liefde, vriendschap, coming-out en verlies? De eerste heer die voor de Dies op 26 oktober een gay-dame als introducée meeneemt, ontvangt dit boek!*

 

Het verhaal:

Het is begin jaren tachtig als Rasmus en Benjamin elkaar ontmoeten en op slag verliefd worden. Ze wonen allebei sinds een paar maanden in Stockholm en hoewel ze veel hebben moeten opgeven, genieten ze nu van hun vrijheid, van elkaar en van de bruisende homoscene. Terwijl hun liefde verder opbloeit, steekt een mysterieuze ziekte de kop op. Benjamin, Rasmus en hun vrienden doen de geruchten in eerste instantie af als praatjes om homo’s weer terug de kast in te jagen, maar de dreiging wordt algauw levensecht.

Over de auteur

Jonas Gardell (Zweden, 1963) is auteur, toneel- en scenarioschrijver en komiek. Voor deze trilogie, waar De liefde het eerste deel van is, ontving Gardell een stormvloed aan lof. Hij won onder meer de Zweedse Grote Lezersprijs en werd vanwege zijn geëngageerde werk uitgeroepen tot Zweed van het jaar.

Geen leuke holebi dame in je vriendenkring? Dan kun je terecht bij de boekhandel:

De liefde € 19,95 / ISBN 978-90-445-2679-0   e-boek € 15,99 ISBN 978-90-445-2680-6

‘De liefde is een meeslepend verhaal over verlangen, zelfinzicht en de ambitie om je eigen leven vorm te geven. En dat alles tegen het decor van een belangrijk besef: dat er eerder anderen zijn geweest die het pad zodanig geplaveid hebben dat veel homo’s (in West-Europa) nu in vrijheid kunnen leven – een vrijheid die, als je niet uitkijkt, altijd weer ter discussie staat en nooit helemaal vanzelfsprekend is.’
– Cornald Maas

 * En de dames die een leuke vriendin introduceren? Ook hen wacht een leuke verrassing!

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.