Aankondiging

banner alv2018

De Algemene Leden Vergadering van het verenigingsjaar 2018 wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 24 februari in de studentenstad Leiden. Aan de voet van de Citadel in het hart van de historische binnenstad van Leiden, verwelkomen wij je graag in de bovenzaal van het Koetshuis De Burcht. Een geweldige locatie voor een ALV in ons vijfentwintigste levensjaar!

 

njb2018

Een kwart eeuw samen: dat zouden meer mensen moeten doen. Na het 25-jarig jubileumfeest kijken we met jou vooruit naar een spannend 2018 op de Genius Nieuwjaarsborrel.

 

Strand Zuid

Als wij niet naar het strand kunnen, komt het strand toch naar ons? Het is op vrijdag 4 augustus 2017 weer tijd voor de traditionele Genius Pre-pride activiteit, dit keer in een ander jasje!

IMG 0838

Genius gaat aan de wandel! En hiervoor gaan we op zaterdag 29 juli naar het Oosten van het land, nl. richting Arnhem!

logo kunstrai

Met royale allure nodigt Genius je uit voor een – gratis! - bezoek aan de KunstRAI op vrijdag 2 juni. Galerie Rademakers inviteert, fotograaf Ernst Coppejans en de directeur komen ook langs.

genius nieuwjaarsborrel

De tumultueuze twaalf maanden van 2016 liggen bijna achter ons, dus het wordt tijd om op de fundamenten van het oude jaar een nieuw 2017 te bouwen. Natuurlijk beginnen we op zaterdag 14 januari 2017 met een borrel met uitzicht op het Rijksmuseum.

MIDZOMERGENIUS header genius

Genius (netwerk van LGBT+ professionals) en het Midzomergracht Festival slaan de handen ineen voor een gezellige en informatieve avond. Je bent van harte uitgenodigd voor de borrel op vrijdag 9 juni in de Winkel van Sinkel in Utrecht met als thema "LHBTI-acceptatie sinds Midzomergracht en Genius".

mensorganisatie

Leer nieuwe mensen kennen en leer mensen opnieuw kennen

Genius-leden zijn capabele professionals. Ook zijn we interessante mensen, ieder met een eigen uniek profiel en vaak uitgebreid netwerk. De jonge leden zitten vol toekomstplannen en de ervaren professionals hebben een inspirerend verhaal. Iedereen heeft wel wat te bieden voor de ander. Daar kunnen we nog beter gebruik van maken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.